GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Curs de bucătărie raw-vegan dedicat consumatorilor cu intoleranţă alimentară, pentru meniuri dietetice şi de post, 28 februarie - 1 martie 2018

În perioada de 28 februarie - 1 martie 2018, la Odorheiu Secuiesc va fi organizat în premieră cursul de bucătărie raw-vegan, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi, sub îndrumarea a doi bucătari experimentaţi în această nișă, modul de pregătire a acestor meniuri cu preparate speciale. Meniurile realizate sunt potrivite pentru clienţii care ţin un regim de post sau au intoleranţă alimentară. Printre produsele realizate la curs vor fi preparate fără gluten, fără lactoză, fără carne, care nu sunt coapte sau gătite, doar încălzite la cel mult 42 de grade şi, cu toate acestea, sunt surprinzător de delicioase, iar la aspect vizual seamănă foarte mult cu meniurile tradiţionale cu care clienţii sunt obişnuiţi deja. Materiile prime folosite sunt exclusiv diferite seminţe, nuci, legume, fructe şi condimente, care sunt accesibile şi în ţara noastră. La acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța modul de utilizare a deshidratorului, cu care se pot realiza fructe deshidratare sau chiar paste. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive, cât şi prin aspectul deosebit, irezistibil pentru clienţi.

 

Perioada28 februarie - 1 martie 2018

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×