Bufet suedez - Odorheiu Secuiesc

Meniuri complete pentru evenimente, 21-22 noi, 2023

Următorul curs:

5-6 decembrie 2023

Locuri disponibile:

8

Detalii:

Acest curs este pentru a instrui profesioniștii în arta planificării și executării meniurilor pentru o gamă diversă de evenimente speciale.

Participanții vor învăța sub îndrumarea formatorului chef Florin Kiss, să creeze mese cu arome și prezentări spectaculoase, abordând aspecte precum selecția ingredientelor, coordonarea bucătarilor și servirea impecabilă, pentru a asigura succesul oricărui eveniment culinar.

Participanții la curs pot învăța cum să creeze un bufet suedez perfect sub toate aspectele, solemn și elegant, care nu doar că prezintă preparate variate și gustoase, ci și devine o atracție spectaculoasă în cadrul evenimentelor elegante, cum ar fi cele de Crăciun, Revelion sau oricare alt eveniment special, stabilind astfel caracterul său luxos și solemn.

Bufetul suedez este o adevărată carte de vizită în industria ospitalității, dar poate fi folosit cu succes și în cadrul evenimentelor familiale și prietenoase. Cel mai mare avantaj al său este că permite compoziții variate și versatilitate, practic nu există fel de mâncare care să nu poată fi inclus într-un bufet suedez bine pregătit.

Dacă doriți să învățați să-l realizați cu adevărat la nivel profesionist, cu atenție și în conformitate cu toate tendințele actuale, vă invităm să participați la cursul nostru, susținut de instructorul nostru Kiss Florin Chéf, care îi uluiește pe oaspeți cu stilul său modern și tineresc, profesionalismul său autentic și reprezintă un stil gastronomic extrem de elegant, îmbinând creații creative și pline de fantezie!

Descoperă arta culinară cu Chef Florin Kiss!

Chef Florin Kiss: un ghid experimentat în lumea culinară

Cu ani de experiență în cele mai prestigioase bucătării din țară și competiții internaționale, Chef Florin Kiss împărtășește cunoștințe profunde și pasiunea sa pentru gastronomie în fiecare aspect al acestui curs. De la tehnici de bază până la trucuri avansate, vei fi ghidat pas cu pas către perfecțiunea culinară.

Tendințe gastronomice și trenduri actuale

Gastronomia este în continuă evoluție, iar noi te învățăm cum să fii în pas cu cele mai recente tendințe. De la farm-to-table și gătitul cu ingrediente locale, până la tehnici de prezentare spectaculoase, vei învăța cum să creezi experiențe culinare care îmbină tradiția cu modernul.

Valori nutriționale ridicate

Nu ne concentrăm doar pe aspectul estetic, ci și pe valoarea nutrițională a fiecărui preparat. Gătitul sănătos poate fi la fel de delicios precum este hrănitor! Și conform legislației în vigoare, punem la dispoziție valorile nutriționale pentru fiecare preparat!

Design culinar fascinant

Prezentarea contează la fel de mult ca și gustul. Vei învăța cum să îți aranjezi preparatele pentru a crea adevărate opere de artă culinară. Designul nu înseamnă doar așezarea ingredientelor pe farfurie, ci și folosirea culorilor, texturilor și formelor pentru a crea o experiență vizuală unică.

Indiferent dacă visezi să devii un maestru bucătar sau pur și simplu dorești să îți impresionezi prietenii și familia cu preparate inovative, cursul nostru de gastronomie cu Chef Florin Kiss este pasul perfect către această călătorie. Aducem arta în bucătărie, iar tu ești invitatul special!

    durata cursului: 2 zile
    formator Chef Florin Kiss
    program: ziua I - 9:00 - 18:00
    ziua II - 8:00 - 15:00
    locuri disponibile: 15
    grad de dificultate: easy-medium
    locația - Odorheiu Secuiesc

Tariful de participare este 2000 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele, șorț personalizat, inclusiv produsele de la curs.

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: