GASTROPAN 2024, 14-16 martie, Brașov

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Detalii:

EVENIMENTUL POTRIVIT PENTRU MODERNIZAREA SAU CHIAR DESCHIDEREA UNOR BUSINESS-URI!

Cea mai mare expoziție autohtonă dedicată industriei de panificație și HoReCa își va deschide porțile, pentru a 15-a ediție, în perioada 14-16 martie 2024, la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc, aceeași locație în care s-au întâlnit în anul 2023  mii de specialiști din domeniu. Cele mai inovatoare soluții și echipamente pentru morărit, brutărie, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie și HoReCa vor fi expuse în multe standuri expoziționale, timp de trei zile.

Specialiștii care activează în aceste domenii vor avea oportunitatea de a vedea în funcțiune unele dintre cele mai noi linii automate, echipamente multifuncționale, cuptoare și mașini de modelat, dar și accesorii care să le completeze. Ingredientele și materiile prime sunt prezente și ele în standuri, în produse pregătite cu măiestrie de experți chiar în timpul expoziției, iar serviciile IT își demonstrează utilitatea pentru diferite sectoare ale business-ului, prin aplicații special dezvoltate pentru specificul acestor business-uri.

EVENIMENT PERFECT PENTRU CREAREA DE NOI LEGĂTURI
Evenimentul ajuns la cea de-a 15-a ediție se va desfășura după ultimele standarde internaționale în organizarea de expoziții, înscriindu-se în calendarul târgurilor europene de profil. Cele trei zile ale expoziției vor găzdui, în completarea programelor desfășurate în cadrul standurilor expoziționale și Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului.
Cei mai mari furnizori internaționali de materii prime, echipamente, accesorii au semnalat deja intenția de participare la 
GastroPan. La ediția anterioară a expoziției s-a remarcat o creștere a numărului de expozanți venind din străinătate, atrași de potențialul pe care îl văd pe piața autohtonă reprezentând companii de talie mondială care vin să prezinte cele mai inovatoare tehnologii pe care le au la dispoziție. De asemenea, se observă și o creștere în numărul vizitatorilor care vin din străinătate, majoritatea din
Republica Moldova, Bulgaria, Italia, Ungaria sau chiar Germania. Totodată, evenimentul este organizat cu sprijinul asociațiilor de specialitate interne și internaționale precum ROMPAN, ANAMOB, ANBCT, Euro-Toques, UIBC sau WACS. Lideri și specialiști din cadrul acestor organizații sunt prezenți la eveniment și asigură profesionalismul programelor și concursurilor desfășurate în cadrul expoziției.

Art Papel

GastroPan 2023

GastroPan 2023

DOMENIILE DE ACTIVITATE ALE EXPOZANȚILOR GASTROPAN
Oferta de produse și servicii pe care expozanții o pregătesc pentru vizitatorii GastroPan cuprinde cele mai noi inovații din domeniile în care activează, precum și cele mai căutate soluții pentru clienții lor.

panificație, patiserie, morărit, cofetărie, gelaterie, HoReCa, cafea

Din categoria PANIFICAȚIE-PATISERIE, se numără utilaje, mobilier și echipamente inox pentru brutării, echipamente personalizate, soluții pentru dotarea brutăriilor, linii complete de panificație și patiserie, cuptoare de toate tipurile și tehnologiile: tip tunel, pe vatră, rotative, cu convecție, cuptoare combinate, termo-ciclice și cuptoare modulare; mini-cuptoare pe vatră, dospitoare, pre-dospitoare și sisteme de climatizare, mașini de feliat, laminatoare, mașini de măcinat pesmet, malaxoare, mașini de rulat cornuri, cernătoare, divizoare etc. 
În cadrul COFETĂRIEI, vor fi prezente utilaje, echipamente, ustensile și accesorii pentru cofetării, vitrine frigorifice orizontale și verticale, ustensile și accesorii de cofetărie, cuprinzând: diverse forme de tort, suporturi pentru tort, stative pentru brioșe, poșuri pentru ornare, duiuri etc., ingrediente: arome pentru cofetării, premixuri instant pentru umpluturi de cofetărie, umpluturi de fructe și creme preparate pentru cofetării, creme de cacao pe bază de grăsimi vegetale, stabilizatori pentru prepararea deserturilor pe bază de frișcă, geluri și glazuri etc.
GELATERIA reprezintă un sector foarte important, astfel, cele prezentate vor fi: echipamente, consumabile pentru gelaterie, mașini de preparat înghețată, ingrediente și materii prime pentru înghețată, arome, esențe, coloranți, aditivi pentru gelaterie, concepte, idei, inovații în completarea ofertei de ingrediente și materii prime: arome lichide și pulbere, compoziții cu fruct sau extracte naturale, glazuri pe bază de grăsimi vegetale, topping-uri, paste aromatizante pentru gelaterie, variegato, sisteme de stabilizare ale înghețatei etc.
Sectorul HORECA va fi reprezentat de mobilier și diferite echipamente inox pentru toate sectoarele din industria alimentară: restaurante, bucătării profesionale, pizzerii, fast-food-uri, activități de catering, baruri, carmangerii, abatoare, producție de lactate, laboratoare etc., aparate cu procesare termică, mașini de preparat cuburi și fulgi de gheață, lăzi de depozitare gheață, hote profesionale, mâncăruri, conserve mixte, produse dietetice, dulceață, nectaruri, uleiuri
profesionale etc.
Pentru iubitorii de CAFEA, vor fi prezente aparate de cafea sau frappe, cafele și ceaiuri rare, iar pentru cei care au o afacere de CIOCOLATERIE, se vor putea delecta cu mașini de ambalat ciocolată, învelișuri și glazuri de ciocolată, cuverturi, ciocolată, grăsimi vegetale hidrogenate pentru tablete și glazuri, dar și fântâni arteziene din ciocolată și ustensile pentru ciocolată.

GP 2023

LOCUL UNDE TOTUL ESTE POSIBIL
Expoziția GastroPan are loc în fiecare an, fiind așteptată cu nerăbdare de către toți specialiștii din panificație, cofetărie, gelaterie, cafea și domeniile conexe, care vin să viziteze expoziția din toate colțurile țării și chiar din afara granițelor acesteia.

Expoziția Gastropan poate fi caracterizată ca fiind:
• locul unde specialiștii, managerii și antreprenorii au contact direct cu tehnologia de ultimă generație, trenduri actuale și know-how-ul a peste sute expozanți din mai multe de țări;
• oportunitatea de a intra într-o comunitate de specialiști organizată în jurul acestui eveniment. Firmele care expun la GastroPan sunt producători și distribuitori de tehnologii, produse și servicii inovatoare, iar experții din domeniu vor fi, cu siguranță, prezenți printre noi;
• soluțiile prezentate la GastroPan se adresează tuturor tipurilor de clienți, de la producătorii industriali la cei artizanali, iar oferta de soluții prezentate de expozanți este concepută pentru a satisface chiar și cele mai inovatoare planuri.

GP 23

GP 23

GP 23

MAI MULTE CERERI, MAI MULTE OFERTE
La fiecare ediție GastroPan se prezintă soluții adaptate la nevoile și specificul pieței locale. În acest scop organizatorii sunt în strânsă legătură cu vizitatorii specialiști, realizând sondaje la expoziție, dar și prin intermediul revistelor Brutarul-Cofetarul și Gastromedia. De asemenea vizitatorii se așteaptă ca expozanții să organizeze cât mai multe programe demonstrative la standurile proprii, să ofere rețete, concepte, tehnologii și idei de afaceri.
Prezenți la GastroPan 2022, furnizorii de materii prime pentru domeniile vizate de expoziție pregătesc deja produsele cu care să își surprindă vizitatorii în cadrul expoziției. Cum este firesc, procesul începe cu racordarea la piața internațională și nevoile identificate ale consumatorilor și continuă cu procesul de cercetare și dezvoltare de produse care să răspundă sau preîntâmpine aceste nevoi. Din cel mai recent astfel de sondaj reiese faptul că principala dorință a vizitatorilor este aceea de a întâlni mai multe oferte de ingrediente mai rar folosite, cum sunt produsele fără gluten, lactoză sau zahăr, și de a experimenta avantajele acestora în obținerea produselor noi, inovatoare.

GP 23

GP 23

GP 23

CONCURSURILE GASTROPAN, O ȘANSĂ PENTRU ETALAREA PRODUSELOR PROPRII

Oportunități de promovare vor avea și companiile producătoare din domeniul panificației, patiseriei și cofetăriei prin intermediul
Concursurilor GastroPan. Cei mai buni dintre specialiștii acestor domenii se vor întrece în măiestrie și pricepere pentru câștigarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului. Acest titlu poate fi folosit inspirând un plus de valoare întregii palete de produse. La fel pot fi utilizate pentru promovare și marketing medaliile, cupele și diplomele câștigate, ele având girul unui juriu format din cei mai buni specialiști români și străini din domeniu. Nivelul competiției va fi și mai înalt, după ce mulți dintre concurenți au absolvit în ultimul an numeroase programe de perfecționare, în urma cărora au acumulat deprinderi deosebite.

GP 23

GP 23

GP 23

REZERVAREA STANDURILOR PENTRU GASTROPAN 2023 ESTE ÎN PRIM PROCES

Interesul crescut ale firmelor din România și străinătate pentru participarea la GastroPan – atât a celor care deja au mai participat, cât și a unor furnizori noi – denotă clar că succesul răsunător al edițiilor trecute a poziționat expoziția în topul evenimentelor dedicate acestor sectoare.

Standurile GastroPan sunt alocate în ordinea rezervărilor confirmate. Pentru a deveni EXPOZANT și a BENEFICIA de o poziționare favorabilă a standului, contactați organizatorii la telefon 0733 313 043 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Date cheie GastroPan

TIP  expoziție internațională, tip B2B
FRECVENȚĂ  anuală
EDIȚIA  14
DURATĂ  3 zile
DATA  17-19 martie 2023
LOCAȚIA

 România, Brașov – Centrul Lux Divina

3 săli expoziționale: Dacia, Lux Divina, Parc

ADRESA  Strada 13 Decembrie nr. 96
VIZITATORI profesioniști din panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa
EXPOZANȚI  furnizori naționali și internaționali
INTRARE  pe bază de invitație/talon de acces
PROGRAME DE VIZITARE

 Vineri - Sâmbătă, 1000 - 1800

 Duminică - 1000 - 1700

Pentru detalii contactaţi organizatorii la telefon 0733-313043 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Image

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: