Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
Cursul se bazează doar pe partea de practică, de la respectarea normelor de igienă în bucătărie, respectarea tehnicilor corecte de gătire, folosirea corectă a tehnologiei actuale, determinarea gustului și a texturii corecte a preparatelor, până la reducerea pierderilor și a risipei alimentare!
De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de produse.
Un accent deosebit se va pune pe tehnica de "plating" - cursanții vor exersa modul de aranjare în farfurie a preparatelor, pentru a le valorifica cel mai bine în privirile consumatorului.
În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenioase preparate culinare.
Cursanții acestei sesiuni vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci/calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet special și delicios.
Mentorul cursului este Lady Chef a României, doamna Cornelia GHIȘOI.
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 09:00 - 18:00
ziua II - 08:00 - 15:00 - locuri disponibile: 15
- grad de dificultate: easy-medium
- locația: Focșani, Casa Budisteanu
Tariful de participare este 2300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Organizatorii asigură toate materiile prime şi ustensilele iar cursanţii vor primi un șort cu inscripționare PanGastRo și produsele realizate la curs.