PIZZA WORKSHOP

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

27-28 februarie 2024

Locuri disponibile:

15

Detalii:

În cadrul acestui curs de obținere a produsului pizza, ne concentrăm pe aspectele esențiale ale preparării unei pizze perfecte. Vom explora atent fiecare detaliu, de la selecția făinii, calitatea apei și a drojdiei, până la tehnici de frământare eficiente, modelarea perfectă, fără goluri de aer și timpuri de coacere optime.

În ceea ce privește ingredientele, vom discuta despre tipurile de făinuri recomandate pentru a obține o consistență perfectă a aluatului. De asemenea, vom explora variantele de cuptoare existente pe piață și influența lor asupra rezultatului final.

Cursul acoperă, de asemenea, aspecte practice precum  temperatura de păstrare și selecția adecvată a făinii pentru aluatul de pizza, cele mai calitative ingrediente pe suprafața aluatului, dar și metodele de tăiere și depozitare a produsului finit. Vom analiza diverse sosuri, inclusiv rețete clasice și premium, pentru a vă oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra diversității gusturilor.

În final, veți dobândi cunoștințe solide pentru a vă perfecționa abilitățile în arta pregătirii pizzei, însă fără exagerări. 

 Mentorul cursului este Iulian Dumitrescu. - https://pizzachef.ro/

    durata cursului: 2 zile
    program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:00
    locuri disponibile: 15
    grad de dificultate: easy-medium
    localitate: Odorheiu Secuiesc, Academia de cursuri Pangastro


Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Organizatorii asigură toate materiile prime şi ustensilele iar cursanţii vor primi un șorț și produsele realizate la curs.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Iulian DUMITRESCU

Iulian Dumitrescu este un pizza chef medaliat internațional în diverse competiții, membru ACEEA, WACS, medaliat cu aur la “Istanbul Gastronomy International Festival 2015”. 
Iulian nu doar că a atins măiestria în prepararea pizzei, dar și-a asumat rolul de mentor, împărtășindu-și cunoștințele și inspirând alții să descopere tainele acestei arte culinare.
Pizza Chef Iulian Dumitrescu aspiră constant să descopere noi gusturi, noi arome, să testeze noi rețete și să caute secretul celei mai bune pizza.

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: