Torturi etajate

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

5-6 februarie 2024

Locuri disponibile:

8

Detalii:

Cursul cu tematică nouă va prezenta cele mai populare sisteme de etajare, lucrul cu sistemele de unică folosință, soluții practice în etajarea torturilor și crearea unui sistem de etajare după propriile necesități. Pe lângă aceste noțiuni, se vor prepara și torturile și secretele obținerii celor mai pufoase blaturi, cele mai aerate mousse-uri și decorarea unui tort.

Se vor obține 4 tipuri de torturi etajate: două torturi acoperite cu pastă de zahăr care vor fi decorate cu flori și două torturi simple care vor fi decorate cu flori și fructe. Fiecare tort va fi realizat de la început, de la obținerea blaturilor, cremelor și inserțiilor, montarea, acoperirea și etajarea torturilor. Se vor obține diferite blaturi și creme și fiecare participant va avea ocazia de a lucra și experimenta fiecare etapă tehnologică. 

  • durata: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 8
  • grad de dificultate: easy-medium


Tariful de participare este 2200 RON. Acesta include instruirea, toate materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și câte un șorț personalizat.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: