
Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
Cursul este dedicat atât începătorilor cât și celor care lucrează deja în domeniul decorurilor destinate produselor de cofetărie/patiserie.
Pe toată perioada cursului, fiecărui cursant îi sunt asigurate următoarele:
• materii prime și ustensile proprii
• machetă proprii
• masă de lucru proprie
• cafea / ceai, apă
• diplomă de participare
Toate tehnicile explicate și realizate în timpul cursului se pot folosi și pe torturi naturale.
Tehnici propuse:
- Îmbracare în Royal icing (4 tehnici);
- Fori din Royal Icing pe cui (2 tipuri);
- Formare înăltătoarelor din pastă de zahăr cu ajutorul CMC;
- Flori din foi de vafă (4 tehnici/4 tipuri)
- Îmbrăcare machetă în pastă de zahăr (două tehnici)
- Atașare foi de icing
- Obținere decor din vafă (decor dantelat)
- Obținere decor din foi de orez
- Formare ramură înaltă de flori
- Atașare foită de aur
- Îmbrăcare macheta în foi vafe(2 tehnici)
- Etajare machete prin adăugare element de susținere.
Machetele realizate rămân în posesia cursantului.
Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Rodica Bunea.
Cursul este interactiv și necesită participarea cursantului la procesul de realizarea tortului.
• durata cursului: 2 zile
• program: 09:00 - 18:00, pauze: 2 pauze de 15 min si o pauza de masa de 30 min
• locuri disponibile: 8
• Nivel: Începător / Intermediar
• formator: Rodica Bunea
• numar machete/pers: 3
• locație: PanGastRo Training Center – Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 2000 RON.
Formator:

Rodica BUNEA - Instructor Certificat PME
Medaliată național și internațional în modelaj, a fost prezentată în reviste naționale și internaționale, invitată să participe la interviuri TV și a participat la numeroase colaborări internaționale.
Pangastro Training Center

