
Următorul curs:
31 mai 2022
Locuri disponibile:
6
Detalii:
În cadrul acestui modul accentul va fi pus pe tendințele anului 2022. Tematica include 1 aperitiv format din 7 piese, un aperitiv cald și un fel principal format din 2 tipuri de carne, garnitură și sos.
Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de preparare al acestor preparate și vor însuși noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.
- durata cursului: 1 zi, 31 mai 2022
- program: 08:00 - 18:00
- locuri disponibile: 12
- grad de dificultate: easy-medium
- locația: Alba Iulia - Domeniile Mar'tinutzi
Tariful de participare este 1000 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă pe parcursul zilei şi masa este asigurată.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WhatsApp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

Florin KISS
Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.