IAȘI - Meniu complet de evenimente

Meniuri complete pentru evenimente, 21-22 noi, 2023

Următorul curs:

21-22 noiembrie 2023

Locuri disponibile:

15

Detalii:

Descoperă arta culinară cu Chef Florin Kiss!

A trecut perioada evenimentelor și dorești să te dezvolți din punct de vedere profesional? Dorești să cunoști și să prepari noi produse potrivite pentru fiecare tip de eveniment? Sau ești pasionat de arta culinară sau doar începi să explorezi secretele bucătăriei? Indiferent de nivelul tău de experiență, cursul nostru de gastronomie condus de Chef Florin Kiss este experiența perfectă pentru a-ți dezvolta abilitățile și a te conecta cu cele mai actuale tendințe gastronomice.

Chef Florin Kiss: un ghid experimentat în lumea culinară

Cu ani de experiență în cele mai prestigioase bucătării din țară și competiții internaționale, Chef Florin Kiss împărtășește cunoștințe profunde și pasiunea sa pentru gastronomie în fiecare aspect al acestui curs. De la tehnici de bază până la trucuri avansate, vei fi ghidat pas cu pas către perfecțiunea culinară.

Tendințe gastronomice și trenduri actuale

Gastronomia este în continuă evoluție, iar noi te învățăm cum să fii în pas cu cele mai recente tendințe. De la farm-to-table și gătitul cu ingrediente locale, până la tehnici de prezentare spectaculoase, vei învăța cum să creezi experiențe culinare care îmbină tradiția cu modernul.

Ingrediente inovative

În cadrul acestui curs, vei explora lumea ingredientelor inovative. De la folosirea plantelor verzi până la tehnici de gătit, vei învăța cum să aduci un strop de inovație în fiecare farfurie.

Valori nutriționale ridicate

Nu ne concentrăm doar pe aspectul estetic, ci și pe valoarea nutrițională a fiecărui preparat. Gătitul sănătos poate fi la fel de delicios precum este hrănitor! Și conform legislației în vigoare, punem la dispoziție valorile nutriționale pentru fiecare preparat!

Design culinar fascinant

Prezentarea contează la fel de mult ca și gustul. Vei învăța cum să îți aranjezi preparatele pentru a crea adevărate opere de artă culinară. Designul nu înseamnă doar așezarea ingredientelor pe farfurie, ci și folosirea culorilor, texturilor și formelor pentru a crea o experiență vizuală unică.

 

Indiferent dacă visezi să devii un maestru bucătar sau pur și simplu dorești să îți impresionezi prietenii și familia cu preparate inovative, cursul nostru de gastronomie cu Chef Florin Kiss este pasul perfect către această călătorie. Aducem arta în bucătărie, iar tu ești invitatul special!

    durata cursului: 2 zile
    formator Chef Florin Kiss
    program: ziua I - 9:00 - 18:00
    ziua II - 8:00 - 15:00
    locuri disponibile: 15
    grad de dificultate: easy-medium
    locația - IAȘI

Tariful de participare este 2000 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele, șorț personalizat, inclusiv produsele de la curs, prima zi masa este asigurată.

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: