Meniuri complete pentru evenimente, Modul 2 - 24-25 mai 2022

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

24-25 mai 2022

Locuri disponibile:

15

Detalii:

Modulul 2 al acestui curs este NOU vine cu noi rețete pentru realizarea meniurilor complete concepute pentru evenimente speciale.
Participanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenioase preparate culinare. Cursanții vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci sau calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet inedit și delicios.

În cadrul cursului se vor învăța trucuri legate de "plating", cursanții vor exersa arta de aranjare în farfurie a preparatelor și compatibilitatea dintre ingrediente.

De asemenea, se va discuta și despre reducerea risipei alimentare și gătirea cu ingrediente locale, cu ingrediente proaspete și de sezon!

Workshopul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor meniuri și vor însuși noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

Mentorul cursului este un maestru în arta culinară apreciat şi premiat la concursuri gastronomice interne şi internaţionale, Lady Chef a României, Doamna Cornelia GHIȘOI.

  • 15 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Brașov

Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, produse de la curs.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Cornelia GHIȘOI

Lady Chef a României. Secretar general ANBCT. Multiplu campion la concursuri internaționale de gastronomie. Membru WACS.

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: