
Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
În cadrul cursului, se vor obține prăjituri clasice reinventate cu materii prime și ingrediente de bază care vor oferi gusturi și arome noi ținând cont de tendințele globale și cerințele consumatorilor. Deserturile obținute pot fi folosite cu ușurință la orice tip de eveniment, fie candy bar, platou de prăjituri sau chiar cutie de prăjituri pentru invitați.
Deserturile vor fi preparate în rame dreptunghiulare pentru a putea fi divizate cu ușurință în bucăți de prăjituri.
Se vor obține prăjituri Sacher cu zmeură, prăjituri Opera simple și Opera cu fructe și multe altele care au la bază același punct comun: prăjitură clasică, dar cu un plus de ingrediente noi și inovative, care vor face un produs clasic reinventat.
În cadrul cursului, sub îndrumarea maestrului cofetar Laszlo Lengyel, se vor realiza prăjituri unde cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare.
Pe lângă tehnici de preparare, se va pune un accent deosebit pe temperarea ciocolatei pentru obținerea decorațiunilor de ciocolată, dar și decorarea acestora pentru a avea un aspect cât mai atractiv.
- Prăjitură marmorată cu nucă
- Prăjitură cu cafea
- Prăjitură Opera cu fructe
- Prăjitură Krant cu caramel și nucă
- Prăjitură Sacher cu zmeură
- Prăjitură Jerbo cu nucă
- Prăjitură Jerbo cu mac
- .....și altele
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 12
- grad de dificultate: easy-medium
- locatia: Odorheiu Secuiesc - Pangastro Training Center
Formator:
