Prăjituri clasice regândite altfel

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

3-4 iulie 2023

Locuri disponibile:

12

Detalii:

În cadrul cursului, se vor obține prăjituri clasice reinventate cu materii prime și ingrediente de bază care vor oferi gusturi și arome noi ținând cont de tendințele globale și cerințele consumatorilor. Deserturile obținute pot fi folosite cu ușurință la orice tip de eveniment, fie candy bar, platou de prăjituri sau chiar cutie de prăjituri pentru invitați. 
Deserturile vor fi preparate în rame dreptunghiulare pentru a putea fi divizate cu ușurință în bucăți de prăjituri. 
Se vor obține prăjituri Sacher cu zmeură, prăjituri Opera simple și Opera cu fructe și multe altele care au la bază același punct comun: prăjitură clasică, dar cu un plus de ingrediente noi și inovative, care vor face un produs clasic reinventat. 

În cadrul cursului, sub îndrumarea maestrului cofetar Laszlo Lengyel, se vor realiza  prăjituri unde cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. 
Pe lângă tehnici de preparare, se va pune un accent deosebit pe temperarea ciocolatei pentru obținerea decorațiunilor de ciocolată, dar și decorarea acestora pentru a avea un aspect cât mai atractiv. 

  • Prăjitură marmorată cu nucă
  • Prăjitură cu cafea
  • Prăjitură Opera cu fructe
  • Prăjitură Krant cu caramel și nucă
  • Prăjitură Sacher cu zmeură
  • Prăjitură Jerbo cu nucă
  • Prăjitură Jerbo cu mac
  • .....și altele

 

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                     ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 12
  • grad de dificultate: easy-medium
  • locatia: Odorheiu Secuiesc - Pangastro Training Center
Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și un șorț personalizat Pangastro..
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WhatsApp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: