Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
La acest curs se vor combina mai multe elemente specifice unui desert modern, precum blaturi cu diferite texturi, inserții de jeleu, mousse-uri cu ciocolată și fructe.
Aceste torturi în vogă pot fi pregătite în diverse forme și mărimi, fiind realizate ori în rame de inox, ori în mulaje de silicon, secționate ca monoporții sau mini torturi.
Deserturile vor fi congelate și se vor turna peste ele cuvertură de oglindă, decoruri din ciocolată și fructe proaspete.
La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România.
Acest tip de torturi urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei moderne, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite, straturi crocante și a unor cuverturi lucioase.
În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:
- Tort de mure cu boabe tonka
- Tort de mere cu cătină
- Tort căpșuni cu boabe tonka
- Tort cocos
- Tort cu zmeură și rozmarin
- Tort castane, cu vișine și rom
- Tort coacăze roșii, cu lămâie și ceai Matcha
- Tort de levențică cu mure
- Tort lemongrass cu zmeură
- Tort de gutui cu migdale
Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel László Levente, campion olimpic în cofetărie. Cursul este cu traducere în limba română.
- 10 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 15
- grad de dificultate: easy-medium
Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei și un șorț personalizat.