gastropan-2019

Cursuri Practice

Mese festive - preparate calde din carne de porc, miel şi vită, 14-15 mai 2019

Între 14-15 mai 2019, la Braşov va fi organizat modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc, miel şi vită. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde.

Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de produse. Un accent deosebit se va pune pe tehnica de "plating" - cursanții vor exersa modul de aranjare în farfurie a preparatelor, pentru a le valorifica cel mai bine în privirile consumatorului.

La acest modul se va pregăti printre alte: muşchi de porc uşor afumat cu ciuperci învelit în prosciutto, muşchi de vită cu spanac şi ouă de prepeliţă, muşchiuleţ de miel cu spanac verde, în prosciuto sau muşchi de vacă şi foie gras îmbrăcat în aluat franţuzesc.

 

Perioada: 14-15 mai 2019

Locaţie: Braşov

Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, 0756-610.883 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×