gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

Patiserie franţuzească 20-21 iunie 2018

Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare.

După mai multe module de brutărie artizanală – pâine şi produse de patiserie, organizăm modulul de Patiserie franţuzească în perioada 20-21 iunie 2018, la Odorheiu Secuiesc.

Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.

Perioada: 20-21 iunie 2018

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×