gastropan-2019

Cursuri Practice

Curs de cofetărie alternativă, 25-26 februarie 2019

În perioada de 25-26 februarie 2019 va fi organizat cursul de cofetărie alternativă, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind astfel în întâmpinarea clienţilor care au intoleranţă alimentară. Participând la acest curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți o gamă largă de deserturi și torturi fără gluten, fără zahăr adăugat, fără lactate sau fără ouă. Produsele învățate și experimentate practic de cursanți includ produse de post, respectiv produse care pot fi consumate și de către clienții cu diferite intoleranțe alimentare (de gluten, lactoză ect.), și care prin gustul și aspectul vizual apetisant seamănă mult de produsele tradiționale.

 

Perioada: 25-26 februarie 2019

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756 610 833, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Participând la acest curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți o gamă largă de deserturi și torturi fără gluten, fără zahăr adăugat, fără lactate sau fără ouă. Produsele învățate și experimentate practic de cursanți includ produse de post, respectiv produse care pot fi consumate și de către clienții cu diferite intoleranțe alimentare (de gluten, lactoză ect.), și care prin gustul și aspectul vizual apetisant seamănă mult de produsele tradiționale.
Mai multe din această categorie: « Curs de torturi la modă, 8-9 aprilie 2019

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×