gastropan-2019

Cursuri Practice

Masterclass Brutărie artizanală - Maia, 22-23 mai 2019

 În data de 22-23 mai 2019 Asociația PanGastRo organizează cursul de Masterclass Brutărie artizanală - Maia.

Cursanții vor experimenta aici în mod practic etapele corecte de preparare a maielei naturale (fără startere), mai multe tipuri de procesare a aluatului obținute cu maia, toate secretele și procedeele indispensabile pentru obținerea a celor mai gustoase și sănătoase produse de brutărie. În cadrul cursului se vor pregăti mai multe tipuri de pâine și câteva produse de patiserie artizanale, sărate cum ar fi tipuri pizza și focaccia.

Produsele preparate cu maia, datorită proceselor microbiologice și enizmatice, au efecte benefice asupra organismului, astfel se bucură de un real succes în rândul consumatorilor, au un termen de valabilitate și păstrarea calității produselor pe o perioadă mai lungă decât produsele fabricate cu drojdie.

Utilizând cunoștințele obținute la acest curs, brutăriile pot oferi ceva în plus clienților și au oportunitatea să devine unici pe piață.

Perioada: 22-23 mai 2019

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon
0732-575.556 sau 0756-610883 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×