gastropan-2019

Cursuri Practice

Street food alternativ, 4-5 septembrie 2019

În data de 4-5 septembrie 2019 Asociația PanGastRo organizează în premieră cursul de Street food alternativ.

Cursanții acestui modul vor învăța cum să pregătească produse de tip ,,street food” sau mâncare de stradă, într-o variantă alternativă, cu alte cuvinte: fără gluten, fără lactoză, fără carne, fără ouă.

Produsele realizate răspund nevoilor multor clienți care au un regim alimentar special, cum sunt cei cu intoleranță alimentare (de gluten, lactoză ect.) sau cei care țin post, respectiv clienților gurmanzi care doresc să încearcă ceva special și delicios.

Utilizând cunoștiințele de la acest curs cursanții au ocazia să devine unici pe piață mărind oferta unității cu niște produse speciale și accesibile, ce se caută din ce în ce mai mult și totuși nu se găsește la tot pasul.

Pizza și burgeri fără gluten și lactoză, diferite sosuri, gyros din jackfruit, taco mexican ect. sunt doar câteva exemple din gama de produse a cursului.

 

Perioada: 4-5 septembrie 2019

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756 610 833, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Participând la acest curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți o gamă largă de deserturi și torturi fără gluten, fără zahăr adăugat, fără lactate sau fără ouă. Produsele învățate și experimentate practic de cursanți includ produse de post, respectiv produse care pot fi consumate și de către clienții cu diferite intoleranțe alimentare (de gluten, lactoză ect.), și care prin gustul și aspectul vizual apetisant seamănă mult de produsele tradiționale.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×