gastropan-2019

Cursuri Practice

Curs de French Bakery, 19-20 iunie 2019

În cadrul cursului de French Bakery cursanții vor experimenta în mod practic 9 rețete de produse de patiserie franțuzească, care vor contribui la succesul orcărei brutării/patiserii.

Toate produsele pregătite sunt artizanale și pe bază de maia naturală.  

În cadrul acestui curs intensiv se va pregăti următoarele rețete clasice franțuzești:

- Panettone cu maia

- Pâine neagră de secară cu maia/ Pâine neagră de secară cu nuci și merișoare

- Pâine din grâu spelta cu maia

- Croissants și Pain aux Chocolate cu maia

- Aluat foietaj danez (Cinnamon rolls, Tebirkes,Croffins)

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a produselor de patisetrie cu maia și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsec în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul patiser Sergei NOVAK. Cursul este cu traducere din limba engleză în limba română.

• 9 rețete

• durata cursului: 2 zile

• program: ziua I - 9:00 - 18:00

                 ziua II - 8:00 - 15:30

• locuri disponibile: 12-15

• grad de dificultate: easy-medium

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon
0732-575.556 sau 0756-610883 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×