A la carte meniu – Odorheiu Secuiesc

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

1-2 iulie 2020

Locuri disponibile:

10

Detalii:

Gastronomia internaţională a surprins în ultimii ani printr-o deschidere spectaculoasă către toate bucătăriile lumii şi toţi profesioniştii din domeniu au încercat să pună în aplicare reţete si tehnici noi de lucru. Obiectivele modulului de A la carte meniu au ca scop realizarea unor meniuri creative în locațiile dvoastre.

În cadrul acestui curs intensiv se va pregăti următoarele rețete:

Aperitiv

  • Burrata cu creveți picanți
  • Quenelle din brânză de oaie cu ou de prepeliță și chips de bacon
  • Yorkshire pudding cu roast beef și cremă de muștar
  • Salata cu file de miel, portocale crocante și anghinare
  • Galette cu brânză de capră și citrice

Main Course

  • Pulled pork burger
  • Buterfish cu piure de țelină și ierburi de gradină
  • Burger vegetarian
  • Friptură de pui cu sos supreme  piure de fenicul și morcovi glasați cu pudră de popcorn
  • Mușchi de vită cu pudră de ardei galben, piure de morcovi cu portocale și fân comestibil

Desert

  • Crem caramel cu cafea și portocale
  • Semifredo cu jeleu mango și căpșuni deshidratați
  • Tort din Mousse Stracciatella cu sorbet din fructe de pădure

Uleiuri aromatice

  • Ulei cu nuci coapte mentă și oregano
  • Ulei cu cimbru, sumac, coajă de portocală și lămâie

Piure-uri pentru decor

  • Piure de  ananas cu coriandru
  • Piure de mandarine  cu busuioc
  • Piure de morcovi cu portocale
  • Piure de sfeclă cu hrean, cimbrișor și mentă

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

  • Aperitive 5 variante, Main course 5 variante, Desert  3 variante
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:30
                  ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Odorheiu Secuiesc

Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă, cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini