Aperitive reci și calde - Craiova

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

10-11 noiembrie 2020

Locuri disponibile:

10

Detalii:

În cadrul acestui curs accentul va fi pus pe tendinţele anului 2020. Printre altele se va pregăti Muşchiuleţ de porc cu pere şi cremă de nuci, Yorkshire pudding cu roast beef şi cremă de muştar, File de cod cu piure de avocado şi chorizo gălbiori, şi multe altele. Tematica include 15 preparate dintre care 3 sunt vegetariene.

1. Chips de semințe cu păstrăv afumat
2. Mușchiuleț de porc cu pere și cremă de nuci
3. Baton din mușchiuleț de porc cu cremă din brânză de capră
4. Terină de brânzeturi cu prune afumate
5. Royal din șalău cu prosciutto crudo
6. Yorkshire pudding cu roast beef și cremă de muștar
7. File de cod cu piure de avocado și chorizo, gălbiori
8. Rulou de curcan, sparanghel fâșii, piure cartofi dulci
9. Mușchi de vită cu pudră de ardei galben și pudră de praz, morcovi, glasat cu popcorn și cartofi dulci dauphinoise
10. File lup de mare cu legume și sos cu citrus fresh
11. Piept de rață cu țelină coaptă și sos bratenjus
12. Plăcintă de legume în foi de plăcintă cu cremă din brânză de oaie şi mărar (VEGETARIAN)
13. Baba Ganoush (VEGETARIAN)
14. Blue cheese crocant, cu pere marinate şi dulceaţă de ceapă roşie (VEGETARIAN)
15. Choux cu cremă din brânză de capră și friptură de curcan

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.


  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:30
                  ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Craiova

Tariful de participare este 1300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni.  Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.