Aperitive vegetariene

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

31 martie-1 aprilie 2020

Locuri disponibile:

12 

Detalii:

Bucătăria vegetariană se bazează pe alimente care îndeplinesc standardele vegetariene, prin faptul că nu includ carne și produse din țesuturi animale. Pentru vegetarianismul lacto-ovul, sunt permise ouăle și produsele lactate, cum ar fi laptele și brânza.Vegetarianismul este considerat a fi o dietă sănătoasă și viabilă.Alimentația vegană cuprinde doar alimente de origine exclusiv vegetală, în schimb există și alte tipuri de regimuri alimentare vegetariene care cuprind și surse de alimente de origine animală, cum sunt lacto-ovo-vegetarienii sau lacto-pesto și diverse alte variante.

La acest modul se va învăţa pregătirea mai multor variante de meniuri, formate din preparatele învăţate.

Se vor pregăti următoarele rețete:

  • Pate din ardei copți si ciuperci
  • Mini-bites din foietaj și pastă de linte cu migdale
  • Mini-cheescake cu brânză de capră si dulceața de ceapă roșie
  • Blue cheese crocant, cu pere marinate si dulceață de ceapă roșie
  • Caponata de vinete 
  • Baba Ganoush
  • Plăcintă  de legume în foi de plăcintă cu cremă din brânză de oaie si mărar
  • Cremă  Vichyssoise
  • Crochete de legume cu maioneză verde
  • Crostini cu gălbiori și ricotta
  • Supă-cremă de castraveți cu mentă și iaurt
  • Supă-cremă de avocado
  • Supă-cremă de ardei copți cu caju
  • Rulou crud cu legume
  • Chips din foietaj cu pateu de avocado
  • Pachete cu legume
  • Briosă cu legume
  • Terină de brânzeturi

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:30
                  ziua II- 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Oradea

Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.

Oradea

Galerie de imagini