Brutărie artizanală cu maia

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

28-29 septembrie 2020

Locuri disponibile:

6

Detalii:

În cadrul cursului cursanții vor experimenta în mod practic mai multe rețete de pâine și de produse de panificație care vor contribui la succesul oricărei brutării/patiserii. Toate produsele pregătite sunt artizanale și pe bază de maia naturală. Se va folosi maia ca și bază la toate produsele, urmând obținerea diferitelor sortimente cu diferite aspecte. Participanții vor folosi mai multe tipuri de maia cu fermentații diferite și din materii prime variate (făină, tărâțe, cereale) ceea ce va contribui la diversificarea gustului produselor.

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a produselor de panificație cu maia și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. 

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 16:00
  • locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium
  • locație: PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate.


MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta


Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini