Brutărie artizanală – preparate Snack’n’Go

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

05-06 februarie 2020

Locuri disponibile:

3

Detalii:

La acest nou curs participanţii vor însuși noi cunoștinţe legate de noua modă ce se practică în brutăriile occidentale, adică vor învăţa să pregătească produse premium Snack’n’Go.
Se vor pregăti mai multe tipuri de baze de sandwich-uri din aluat tip pâine, cozonac, foietaj, pe bază de drojdie cu fermentarea lungă a aluatului și se vor prepara pizza și focaccia.
Se va prezenta și metoda de prezentare și marketingul acestor tipuri de produse și eficienţa de a introduce în paleta de produse a oricărei brutării sau unităţii de alimentaţie publică.

Cursul este cu traducere în limba română
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Tariful de participare este 1100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Róbert MESTER

Maestru Brutar specializat în produse pe bază de maia naturală. Deținător unei brutării și a mai multor magazine proprii de desfacere a produselor de panificație.