Bucătărie italiană - Non solo pasta!

Platouri culinare reci, 7-8 mai 2019

Următorul curs:

18-19 iunie

Locuri disponibile:

12

Detalii:

Non solo pasta este un curs interactiv care propune o incursiune în bucătăria italiană și este dedicat atât profesioniștilor cât și pasionaţilor amatori de Bucătărie italiană.
Pe parcursul celor două zile de curs vom avea posibilitatea de a asista la prepararea diverselor tipuri de paste cu ou sau fără ou, aluaturi pentru pizza și derivate ale acestora, sosuri consacrate precum și combinaţii New cuisine de tendinţă, nu în ultimul rând reţete noi dezvoltate cu ingrediente locale tradiţionale.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 15-18
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Brașov
Tariful de participare este 1100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Chef Țepeș Nicolae Marius

Bucătar Chef la Hotel Daniel Parco Nazionale D'Abruzzo Italia, membru F.I.C Federazione Italiana Cuochi.