Ciocolaterie artizanală

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

29-30 Ianuarie 2020

Locuri disponibile:

7

Detalii:

Pralinele, trufele, bomboanele cu sau fără umpluturi, toate realizate manual, prin tehnici artizanale şi ingrediente de calitate atrag numeroşi clienţi aflaţi în căutarea unor delicatese gustoase şi originale, iar marjele de profit ale acestor produse nu sunt deloc neglijabile. Cu investiţii minime în ustensile şi accesorii şi absolvind un curs practic de numai 2 zile, puteţi învăţa să realizaţi zeci de produse din ciocolată care pot spori afacerea dumneavoastră.

Înţelegerea proprietăţilor fiecărui sortiment de ciocolată, temperarea, turnarea, umplerea, îmbrăcarea, modelarea şi decorarea pralinelor şi bomboanelor pot fi însuşite în urma unui acestui curs intensiv, alături de un cofetar experimentat. Tehnica temperării ciocolatei formează structura cristalină optimă a materiei prime, asigurând un gust catifelat şi un aspect imaculat produselor finite.

Pornind de la acest prim pas al temperării materiei prime, la cursul de ciocolaterie puteţi învăţa să obţineţi manual praline artizanale, trufe şi bomboane în peste 20 de forme şi sortimente, cu sau fără umpluturi.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS.
Cursul este cu tradcere în limba română.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium

Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini