Cofetărie alternativă

Detalii:

În cadrul acestui curs participanții vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind astfel în întâmpinarea clienţilor care au intoleranţă alimentară. Participând la acest curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți o gamă largă de deserturi și torturi fără gluten, fără zahăr adăugat, fără lactate sau fără ouă.

Produsele învățate și experimentate practic de cursanți includ produse de post, respectiv produse care pot fi consumate și de către clienții cu diferite intoleranțe alimentare (de gluten, lactoză ect.), și care prin gustul și aspectul vizual apetisant seamănă mult de produsele tradiționale.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:

  • Tort Truffle cu nucă
  • Tort cu mac și lămâie
  • Tort cu „brânză”
  • Key lime pie
  • Tort Eszterhazy
  • „Cheesecake”
  • Prăjitură Gerbeaud
  • Panna Cotta cu sos de căpșuni și mentă
  • Tort de cafea și ciocolată cu piper roz
  • Tort cu mac și cu cremă de zmeură
  • Vis cu fructe
  • Tort de ciocolată cu zmeură
  • Prăjitură cu cremă de alune și caramel  

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor deserturi și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

Cursul este susținut de dl. Szilárd TÉDI, specialist în cofetărie alternativă.  Cursul este cu traducere în limba română.

  • 13 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium

Tariful de participare este 1100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Szilárd TÉDI

Nutriționist specilizat în gastronomie bazată pe alimentația vegană și cofetărie alternativă. Proprietar a unui lanț de restaurante vegane și cofetărie alternativă bazate pe ingrediente naturale: Elelem Etterem.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini