Decorare tort de botez

Detalii:

Torturile pregătite pentru evenimente speciale având anumite tematici, nu mai sunt doar deserturi care trebuie să satisfacă prin gust, ci contribuie la definirea tematicii petrecerii, adăugând un plus de expresivitate și chiar creând un moment în sine. Și dacă ne gândim la evenimentele ”clasice” cu importanță majoră, petrecerile dedicate copiilor sunt printre cele mai…”pretențioase”. Iar dintre acestea, botezurile ocupă un loc special pe lista de petreceri, fapt pentru care torturile trebuie să uimească prin creativitate și unicitate.

Totuși, tendințele sunt într-o continuă schimbare și în acest domeniu, iar solicitările din partea consumatorilor sunt din ce în ce mai sofisticate, motiv pentru care cofetarii au nevoie de perfecționare continuă pentru a putea atrage clienți prin creativitate și flexibilitate.

Cofetarii dornici de a se perfecţiona în arta realizării decorațiunilor pentru torturi de botez și moț sunt aşteptaţi la acest curs intensiv la care participanții pot învăța tehnici de decorare moderne adaptate la exigenţele clienţilor şi la tendinţele din domeniu. Participanţii acestui modul vor învăţa mai multe tehnici de decorare, de la tehnici de bază pentru acoperirea tortului cu pastă de zahăr și etajarea corectă până la tehnici rapide de decorare tort festiv, flori din pastă de zahăr, figurine, diverse aplicații din pastă de zahăr. Se vor însuși suplimentar câteva noțiuni de bază pentru pregătirea și folosirea dantelelor din zahăr, aerografiere și royal icing. În cadrul cursului se vor lucra cu 3 machete de torturi festive diferite, unde se vor folosi mai multe tehnici, unele combinate, pentru crearea unor decorațiuni sofisticate și irezistibile a torturilor de botez și moț.

Workshop-ul este susţinut de către Doamna Cerasela Consuela CHIRIȚĂ.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Cerasela CHIRIȚĂ

Master Cake Designer specializat în decorarea torturilor în pastă de zahăr. Specializare obținută la New York, SUA, în cadrul cursurilor organizate de Ron Ben-Israel Cakes. Proprietara cofetăriei Sensation Cake Design din Brașov.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini