Decorare torturi și modelare flori

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

30-31 martie 2020

Locuri disponibile:

12

Detalii:

În cadrul cursului în doar două zile aveți posibilitatea de a învăța pașii decorării unui tort de la A la Z. Fiecare cursant va pregăti o machetă de 4-5 etaje.

Prima zi accentul se pune pe realizarea decorurilor. Se va arăta cum se pregătește pasta de zahăr pentru realizarea florilor dar și masa pentru dantele, după care se va realiza florile din pastă de zahăr și dantela.

A doua zi va fi dedicată decorării machetei. Se va începe ziua cu tăierea machetei, după care se va acoperi cu pastă de zahăr și se va pune decorurile realizate în prealabil.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS împreună cu Lengyel László Levente, Cake Designer. Cursul este cu tradcere în limba română.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.