Decorare torturi și modelare flori

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

15-16 iunie 2020

Locuri disponibile:

8

Detalii:

În cadrul cursului în doar două zile aveți posibilitatea de a învăța pașii decorării unui tort de la A la Z. Fiecare cursant va pregăti o machetă combinată cu tort real de 3 etaje.

În prima zi se va prepara blatul și crema tortului real și se va monta acesta, după care se vor prepara florile și frunzele decorative din pastă de zahăr pentru flori. Se va învăța folosirea corectă a materiilor prime precum, pasta de zahăr pentru realizarea florilor dar și pasta de zahăr cu care se vor acoperi machetele. Se vor realiza flori și floricele decorative și se vor picta cu aerograf.

A doua zi va fi dedicată decorării machetei și tortului real. Se va îmbrăca cu pastă de zahăr macheta și tortul real, după care se va decora tortul cu florile realizate în prealabil.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel László Levente, Cake Designer. Cursul este interactiv și necesită participarea cursantului la procesul de realizarea tortului. Cursul este susținut cu tradcere în limba română.

• durata cursului: 2 zile
• program: ziua I - 9:00 - 18:00
                 ziua II - 8:00 - 15:30
• locuri disponibile: 8
• grad de dificultate: easy-medium
• formator: Lengyel László Levente
• locație: PanGastRo Training Center – Odorheiu Secuiesc


Tariful de participare este 1000 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

PanGastRo Training Center