Deserturi de restaurante

Detalii:

Acest modul este dedicat deserturilor pregătite în bucătăriile restaurantelor. Participanții acestui curs vor învăța realizarea mai multor deserturi rapide şi vor însuși cele mai noi tehnici de pregătire a acestora. Aceste deserturi au mai multe componente: îngheţată, sosuri şi deserturi mici. Se va pregăti astfel aproximativ 7 deserturi, fiecare fiind compus din 3 elemente.

Se vor pregăti următoarele rețete:

  • Mousse de mango, acompaniat de sorbet de zmeură și tartar de mango cu ghimbir
  • Desert rece cu zmeură și fursecuri amaretti
  • Desert cu fructe de pădure și iaurt grecesc, înghețată de lămâie și crumble cu cereale
  • Cerculețe crocante cu cremă de ness și tartar de căpșuni cu aromă de mentă
  • Prăjitură Duet acompaniată de crumble cu migdale și înghețată de ciocolată
  • Banane cu aromă de anason și cremă pasticcera, înghețată de fructe de pădure, crumble de ciocolată
  • Cremă al Prosecco e mango, mandarine caramelizate și nuci caramelizate, sos de fructe exotice
  • Orez cu fructe exotice acompaniat de sorbet de fistic, găluște cu căpșuni și crumble cu cereale

Mentorul cursului este un maestru în arta culinară apreciat şi premiat la concursuri gastronomice interne şi internaţionale, Lady Chef a României, doamna Cornelia GHIȘOI.

Lady Chef Cornelia Ghişoi despre curs: "Cu tehnologie modernă dar la îndemâna tuturor puteţi încânta clienţii cu deserturi combinate şi amintiri frumoase menite a fi păstrate cu drag în tolba de amintiri!"

  • 8 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 15-18
  • grad de dificultate: easy-medium
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Cornelia GHIȘOI

Lady Chef a României. Executive Chef în cadrul Hotelului Aro Palace*****. Secretar general ANBCT. Multiplu campion la concursuri internaționale de gastronomie. Membru WACS.

Restaurant Grand - Braşov

Galerie de imagini