Deserturi franțuzești

Detalii:

În cadrul acestui curs participanții vor învăța toate tehnicile de preparare a deserturilor franțuzești, produse foarte apreciate în cofetăriile europene.

Acest tip de deserturi urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite și a unor cuverturi lucioase. Deserturile pot avea consistență lichidă sau gelifiată și diverse straturi - tare, moale, sau crocant, cu fructe sau cu ciocolată.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:

  •  ETAT DE CHOC
  •  HAMBURGER MACARONS
  •  SACHER FRAMBOISE (CU ZMEURĂ)
  •  TAMAYURA
  •  CHERRY
  •  GLOB ZDRONŢOS
  •  ISETAN
  •  YONI
  •  ICHIGO
  •  LE "K.O."
  •  COUP DE COEUR
  •  MURANO
Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a deserturilor și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsec în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale precum: ciocolata veritabilă, unt cu grăsime minimă de 80%, frișcă naturală, fructe congelate sau proaspete, baton de vanilie, etc.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS. Cursul este cu tradcere în limba română.

  • 12 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini