Deserturi monoporții pentru evenimente

Detalii:

Acest curs este recomandat cofetarilor, dar si restaurantelor și firmelor catering, fiind un curs practic unde puteți însuși cele mai noi trenduri din domeniul deserturilor pentru diferite evenimente.

Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:

  •  Desert cu căpșuni
  • Desert de ciocolată
  • Mouse de ciocolată cu portocale și moscauer caramelizat
  • Desert spumă ”vind” cu lămâie
  • Desert Pădurea neagră
  • Desert trilogie de ciocolată
  • Desert cu zmeură
  • Desert cu iaurt și fructe de pădure
  • Desert marshmallow
  • Desert la pahar cu ciocolată albă și căpșuni
  • Desert cu mere și mouse de ciocolată albă
  • Desert cu brânză și afine
  • Desert cu pere şi vin roşu
  • Desert cu caramel

Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive, cât şi prin aspectul deosebit, irezistibil pentru clienţi.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS. Cursul este cu tradcere în limba română.

  • 14rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                     ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Tariful de participare este 1100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini