French Bakery - Brutărie artizanală franțuzească

Detalii:

În cadrul cursului de French Bakery cursanții vor experimenta în mod practic 9 rețete de produse de patiserie franțuzească, care vor contribui la succesul orcărei brutării/patiserii. Toate produsele pregătite sunt artizanale și pe bază de maia naturală.

În cadrul acestui curs intensiv se va pregăti următoarele rețete clasice franțuzești:

  • Panettone cu maia
  • Pâine neagră de secară cu maia/ Pâine neagră de secară cu nuci și merișoare
  • Pâine din grâu spelta cu maia
  • Croissants și Pain aux Chocolate cu maia
  • Aluat foietaj danez (Cinnamon rolls, Tebirkes,Croffins)

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a produselor de patisetrie cu maia și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsec în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale.

Workshop-ul este ţinut de către maestrul patiser Sergei NOVAK. Cursul este cu traducere din limba engleză în limba română.

  • 9 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium

Tariful de participare este 1100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Sergei NOVAK