Gelaterie Artizanală

Curs de torturi la modă, 8-9 aprilie 2019

Următorul curs:

29-30 aprilie 2020

Locuri disponibile:

10

Detalii:

La cursul de gelaterie artizanală veți avea posibilitatea de a învăța tehnici noi de preparare a înghețatei artizanale, cu ingrediente naturale şi cu premixuri gata făcute. Vor fi prezentate rețete bazate pe tehnici inovative cu ajutorul unor utilaje performante. Bazele pentru înghețată vor fi de mai multe tipuri, de exemplu baze neutre, vanilie, ciocolată, diverse fructe etc. Printre altele se vor discuta despre: înghețata ca oportunitate de afacere, înghețata artizanală, de la tehnologie la rețete și de la diversele tehnici la secretele de vânzare și profitabilitate, afacere din hobby.

Cursul este susţinut de către Gelato Chefi Niagu Dragoş şi Guiu Andrea, în parteneriat cu BIBAS Group. 

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: medium
  • localitate: Odorheiu Secuiesc

Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Niagu Dragoş şi Guiu Andrea

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini