Macarons şi Candy Bar

Cursul de Macarons și Candy bar este un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons şi a altor tipuri de deserturi şi dulcuri care compun conceptul de candy bar.

Participanții acestui modul vor învăța aici cum să realizeze mai multe tipuri de macarons utilizând ingrediente naturale. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și obţinerea unor produse deosebite potrivite unui candy bar.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:

  • Macaron
  • Marshmalow
  • Fursecuri NERO
  • Mini fursecuri Ișler și Linzer
  • Cupcakes
  • Fulgi de mătase – Lollipop
  • Cheesecake (tort cu brânză)
  • Tiramisu
  • Cremă în pahar
  • Bezea
  • Pop cakes
  • Desert la pahar cu ciocolată albă și zmeură (Mickey Mousse)
  • Discuri de moscauer cu ganache de ciocolată

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS. Cursul este cu tradcere în limba română.

  • 13 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Tariful de participare este 1100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.

PanGastRo Training Center

Gelerie de imagine