Mini-torturi franţuzeşti

Detalii:

La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) cu straturi moi şi crocante, folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală.

Acest tip de torturi urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite și a unor cuverturi lucioase.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:

  • Tropical
  • Chocolat classique
  • Le Miel
  • Tort Royal
  • Gâteau à la mangue
  • Gâteau avec grille salée
  • Gâteau aux abricots
  • Orange révolution
  • Gâteau aux graines de citrouille
  • Gâteau de noix au miel 

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS. Cursul este cu tradcere în limba română.

  • 10 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini