Sculptură culinară

Detalii:

Acest curs vine în întâmpinarea cursanților dornici de a deveni artişti în decorarea preparatelor culinare. Participanţii vor învăţa să obţină astfel mai multe tipuri de flori, frunze şi alte forme specifice, dar şi să graveze în legume litere şi alte însemne grafice.

Folosind ca materie primă legume de sezon accesibile precum dovleacul, sfecla, ţelina, morcovul sau ridichea albă, cursanţii vor învăţa în numai 2 zile să realizeze compoziţii florale şi alte elemente decorative capabile să determine stiluri originale de a prezenta şi aranja un simplu preparat, sau chiar un bufet culinar mai complex.

Cursanţii vor avea la dispoziţie toate materiile prime şi ustensilele necesare, iar îndrumările mentorului, un bucătar specializat în sculptura culinară, premiat olimpic şi mondial, vă vor ajuta să acumulaţi deprinderile de bază necesare pentru a deveni un sculptor talentat în legume şi fructe.

Cursul este susţinut de bucătarul Tamás Gábor, specialist în sculptura culinară. Cursul este cu traducere în limba română.  

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Gábor TAMÁS

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini