Street food alternativ

Detalii:

Cursanții acestui modul vor învăța cum să pregătească produse de tip ,,street food” sau mâncare de stradă, într-o variantă alternativă, cu alte cuvinte: fără gluten, fără lactoză, fără carne, fără ouă.

Produsele realizate răspund nevoilor multor clienți care au un regim alimentar special, cum sunt cei cu intoleranță alimentare (de gluten, lactoză ect.) sau cei care țin post, respectiv clienților gurmanzi care doresc să încearcă ceva special și delicios.

Utilizând cunoștiințele de la acest curs cursanții au ocazia să devine unici pe piață mărind oferta unității cu niște produse speciale și accesibile, ce se caută din ce în ce mai mult și totuși nu se găsește la tot pasul.

Pizza și burgeri fără gluten și lactoză, diferite sosuri, gyros din jackfruit, taco mexican ect. sunt doar câteva exemple din gama de produse a cursului.

Cursul este susținut de dl. Szilárd TÉDI. Cursul este cu traducere în limba română.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium

Tariful de participare este 1100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Szilárd TÉDI

Nutriționist specilizat în gastronomie bazată pe alimentația vegană și cofetărie alternativă. Proprietar a unui lanț de restaurante vegane și cofetărie alternativă bazate pe ingrediente naturale: Elelem Etterem.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini