Torturi şi deserturi dietetice

Detalii:

Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:

  • Aventură de ciocolată diabet
  • Tort de nucă cu caise - diabetic
  • Tort Alexandra
  • Tort cu brânză dulce și mere - diabetic
  • Tort de spumă de mere și coacăze roșii, diabetic
  • Desert Victoria
  • Tort Prințesă afine
  • Desert de alune fără zahăr și fără gluten
  • Desert de coacăze roșii
  • Desert de mere cu agrișe
  • Desert de castane

 Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS.
 Cursul este cu tradcere în limba română.

  • 11rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini