Trendy Cakes

Detalii:

La workshopul Trendy Cakes cursanţii vor învăța obţinerea a unor torturi și deserturi care se regăsesc în oferta de produse a celor mai inovatoare și la modă cofetării din Europa.

Urmând tendințele cele mai noi din sectorul de cofetărie, la acest curs interactiv participanții pot însuşi tainele obţinerii a diferitelor blaturilor pufoase şi umede precum și a diverselor tipuri de creme, inserții și straturi crocante. În cadrul cursului puteţi afla cum să combinaţi materiile prime pentru a obţine 15 torturi moderne.

 În cadrul acestui curs interactiv se va pregăti următoarele rețete:

  • Tort cu spumă de alune – blat alune, inserții de streusel alune și coacăze negre, mousse de alune
  • Tort cu cafea – două tipuri de blat (pesmet dulce și cafea), inserție de ciocolată cu cafea, cremă englezească
  • Tort cu căpșuni și cu vin alb – blat umed cu căpșuni, inserție de căpșuni, cremă spumă de vin
  • Tort cu lapte de pasăre – blat alb, cremă vanilie-ou-unt, inserție mango
  • Tort cu mac şi mere – blat cu mac și mere, cremă de vanilie, strat de mere caramelizate
  • Tort cu mousse de marțipan – blat grilaj sand, mousse marțipan, cremă ganache
  • Tort de prune cu inserţie de marţipan – blat cu ciocolată, inserție marțipan, prune și pandișpan, cremă cu frișcă și prune
  • Tort de marţipan cu prune deshidratate – blat cu prune deshidratate și pălincă, cremă de ciocolată, cremă de marțipan
  • Tort cu vişine – blat cu vișine, inserție cu vișine, cremă mascarpone
  • Tort cu ciocolată și zmeură – blat sacher cu migdale și nunci, inserție de zmeură, mousse-uri de ciocolată și zmeură
  • Brownie cu zmeură – blat brownie, mousse-uri ciocolată albă și neagră, cremă zmeură
  • Tort de zmeură cu inserţie de prune - pandișpan cu mac,inserție cu prune, mousse cu zmeură
  • Tort de brânză de vacă cu coacăze roșii – blat cu unt, inserție cocăze roșii, cremă brânză și vanilie
  • Tort souffle cu alune de pădure – blat cu alune, mousse de alune, glazură Rocher
  • Tort cu grilaj de zmeură – blat cacao, jeleu de zmeură, cremă de vanilie cu alune caramelizate

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a torturilor și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsec în oferta distribuitorilor din românia și sunt naturale precum: ciocolata veritabilă, unt cu grăsime minimă de 80%, frișcă naturală, fructe congelate sau proaspete, baton de vanile, etc.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar János KOVÁCS. Cursul este cu tradcere în limba română.
  • 15 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: hard-medium
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

János KOVÁCS

Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini