Formatori

Cornelia GHIȘOI
Cornelia GHIȘOIMaestru în Artă Culinară
Lady Chef a României. Executive Chef în cadrul Hotelului Aro Palace*****. Secretar general ANBCT. Multiplu campion la concursuri internaționale de gastronomie. Membru WACS.
Cerasela CHIRIȚĂ
Cerasela CHIRIȚĂCake Designer
Master Cake Designer specializat în decorarea torturilor în pastă de zahăr. Specializare obținută la New York, SUA, în cadrul cursurilor organizate de Ron Ben-Israel Cakes. Proprietara cofetăriei Sensation Cake Design din Brașov.
Tanya NOVAK
Tanya NOVAKMaster Pastry Chef
Maestru cofetar. Școala de cofetărie absolvită la Le Cordon Bleu Dusit Culinary School. Absolvent al Callebout Chocolate Academy din Belgia. Proprietara cofetăriei - patiseriei Boulanger & Patissiere din Bratislava.
János KOVÁCS
János KOVÁCSMaster Pastry Chef
Maestru cofetar. Multiplu campion național și internațional la competiții interne și internaționale. Specializat în isomalt, cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave). Proprietar al unui laborator de cofetărie și unei gelaterii-cofetării din Ungaria.
Zoltán GARACZI
Zoltán GARACZIMaestru în Artă Culinară
Maestru bucătar. Multiplu campion național și internațional la Competițiile Culinare din Ungaria și Luxemburg. Executive Chef la Hotel Pacsirta****, din Sovata. Reprezentant al bucătăriei moderne și a tehnicilor de bucătărie inovatoare.
Róbert MESTER
Róbert MESTERMaestru Brutar
Maestru Brutar specializat în produse pe bază de maia naturală. Deținător unei brutării și a mai multor magazine proprii de desfacere a produselor de panificație.
Anita NARDAI
Anita NARDAIMaestru Brutar-Cofetar
Maestru brutar și cofetar. Multiplu campion al concursului de patiserie organizată în Bratislava. Președinta Asociației Brutarilor Meșteșugari din Ungaria. Proprietara unei brutării și cofetării din Ungaria.
Szilárd TÉDI
Szilárd TÉDISpecialist în nutriție
Nutriționist specilizat în gastronomie bazată pe alimentația vegană și cofetărie alternativă. Proprietar a unui lanț de restaurante vegane și cofetărie alternativă bazate pe ingrediente naturale: Elelem Etterem.
Volker SEELE
Volker SEELEMarketing Specialist
Specialist în vânzări și marketing a produselor tip eat and go și snack-uri. Membru al Asociației Brutarilor din Germania.