
Următorul curs:
26-27 noiembrie 2025
Locuri disponibile:
12
Detalii:
Curs NOU
În cadrul celor două zile de curs, tema principală a cursului este maiaua sălbatică – ingredientul magic care dă aromă, textură și viață pâinii artizanale. Se va învăța, atât teoria, cât și practica: cum se hrănește, ce condiții îi asigură supraviețuirea și cum o putem folosi pentru a obține pâine și alte produse de panificație perfecte.
Pe parcursul sesiunii, se vor prepara 3-4 tipuri de aluat, din care se vor obține o varietate de produse delicioase, toate bazate pe maia sălbatică:
- Mai multe tipui de pâine artizanală cu maia sălbatică
- Focaccia
- Ciabatta tradițională
- Aluat de pizza
- Și altele...
Acest curs este perfect pentru pasionații de panificație care vor să înțeleagă secretele maialei sălbatice și să deprindă tehnicile de frământare și coacere care transformă aluatul într-un produs perfect, artizanal.
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 17:00
ziua II - 8:00 - 14:00 - locuri disponibile: 12
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

TOTH Gabriel
Tóth Gabriel, fondatorul Brutariei Tothek, începe în bucătării de top, unde disciplina și pasiunea l-au purtat până la poziția de sous-chef la restaurantul Costes Downtown, unul dintre cele mai apreciate localuri cu stea Michelin din Budapesta. Din 2022, brutăria și-a deschis porțile cu pâine făcută cu maia salbatica, dar adevărata transformare a venit odată cu introducerea produselor de patiserie. Totul este făcut din pasiune, cu respect pentru tradiție și pentru simplitatea lucrurilor bine făcute.



