fbpx

Pâine, focaccia, ciabatta și produse de panificație cu maia sălbatică – Odorheiu Secuiesc

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

26-27 noiembrie 2025

Locuri disponibile:

12

Detalii:

Curs NOU
În cadrul celor două zile de curs, tema principală a cursului este maiaua sălbatică – ingredientul magic care dă aromă, textură și viață pâinii artizanale. Se va învăța, atât teoria, cât și practica: cum se hrănește, ce condiții îi asigură supraviețuirea și cum o putem folosi pentru a obține pâine și alte produse de panificație perfecte.

Pe parcursul sesiunii, se vor prepara 3-4 tipuri de aluat, din care se vor obține o varietate de produse delicioase, toate bazate pe maia sălbatică:

  • Mai multe tipui de pâine artizanală cu maia sălbatică
  • Focaccia
  • Ciabatta tradițională
  • Aluat de pizza
  • Și altele...

Acest curs este perfect pentru pasionații de panificație care vor să înțeleagă secretele maialei sălbatice și să deprindă tehnicile de frământare și coacere care transformă aluatul într-un produs perfect, artizanal.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:00
                    ziua II - 8:00 - 14:00
  • locuri disponibile: 12
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 1700 RON + TVA - 2057 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, un șorț, diplomă de participare și produsele realizate în cadrul cursului.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon  0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

TOTH Gabriel

Tóth Gabriel, fondatorul Brutariei Tothek, începe în bucătării de top, unde disciplina și pasiunea l-au purtat până la poziția de sous-chef la restaurantul Costes Downtown, unul dintre cele mai apreciate localuri cu stea Michelin din Budapesta. Din 2022, brutăria și-a deschis porțile cu pâine făcută cu maia salbatica, dar adevărata transformare a venit odată cu introducerea produselor de patiserie. Totul este făcut din pasiune, cu respect pentru tradiție și pentru simplitatea lucrurilor bine făcute.

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: