Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
Cursul este destinat atât persoanelor care lucrează în domeniul alimentației publice (laboratoare de cofetărie) cât și celor care doresc să învețe să modeleze în pastă de zahăr sau celor care doresc să învețe să devină colaborator specialist decorator.
Pe parcursul cursului, se vor realiza următoarele flori:
bujor, trandafir și boboc trandafir, cosmos, clematis, fructe tip berries, frunze trandafir și iederă, boboci.
Tot în cadrul cursului se vor învăța:
pictarea florilor
modalități de atașare pastă de zahăr pe sârmă și
de prindere în buchet.
Pe toată perioada cursului, fiecărui cursant îi sunt asigurate următoarele:
• materii prime și ustensile proprii;
• masă de lucru proprie
• cafea / ceai, apă
• diplomă de participare
Toate florile realizate rămân în posesia cursantului.
Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Rodica Bunea.
Cursul este interactiv și necesită participarea cursantului la procesul de realizarea tortului.
• durata cursului: 2 zile
• program: ziua I - 9:00 - 19:00
ziua II - 8:00 - 16:00
• locuri disponibile: 12
• Nivel: Începător / Intermediar
• formator: Rodica Bunea
• locație: PanGastRo Training Center – Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 1400 RON. Acesta include instruirea, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.
MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta
Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Formator:
Rodica BUNEA - Instructor Certificat PME
Medaliată național și internațional în modelaj, a fost prezentată în reviste naționale și internaționale, invitată să participe la interviuri TV și a participat la numeroase colaborări internaționale.