fbpx

PATISERIE ARTIZANALĂ CU SPECIFIC DE SĂRBĂTORI – Odorheiu Secuiesc

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

12-13 noiembrie 2025

Locuri disponibile:

12

Detalii:

Curs NOU

Cursul de perfecționare are ca și temă principală sărbătorile de iarnă oferind ocazia participanților de a aprofunda tehnici de preparare ale aluaturilor speciale, cremelor, dar și decorurilor.

Pe parcursul cursului, se va învăța:

  • Pregătirea și coacerea foilor și aluaturilor delicate specifice deserturilor de sărbători
  • Realizarea cremelor și umpluturilor tradiționale și inovative
  • Tehnici de modelare și decor pentru prăjituri, cozonaci și alte delicii festive
  • Sfaturi și trucuri pentru prezentarea spectaculoasă a produselor de patiserie.

Produsele obținute sunt:

  • Pannetone
  • Cozonac spaniol
  • Cozonac vienez
  • Cornulețe fragede
  • Diferite umpluturi
  • Și multe altele...

Cursul este potrivit, atât pentru profesioniști care doresc să-și extindă abilitățile, cât și pentru pasionații de brutărie, patiserie și cofetărie care vor să transforme fiecare sărbătoare într-o experiență memorabilă.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:00
                    ziua II - 8:00 - 14:00
  • locuri disponibile: 12
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 1700 RON + TVA - 2057 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, un șorț, diplomă de participare și produsele realizate în cadrul cursului.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon  0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

POP Alexandru

Pop Alexandru, tehnolog în industria alimentară, are o experiență în arta brutăriei și patiseriei petru obținerea produselor personalizate în funcție de preferințele și disponibilitatea unității. Crează rețete și fluxuri tehnologice noi, potrivite pentru fiecare client, ajutând prin fiecare informație teoretică, dar mai ales practică.

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: