
Următorul curs:
12-13 noiembrie 2025
Locuri disponibile:
12
Detalii:
Curs NOU
Cursul de perfecționare are ca și temă principală sărbătorile de iarnă oferind ocazia participanților de a aprofunda tehnici de preparare ale aluaturilor speciale, cremelor, dar și decorurilor.
Pe parcursul cursului, se va învăța:
- Pregătirea și coacerea foilor și aluaturilor delicate specifice deserturilor de sărbători
- Realizarea cremelor și umpluturilor tradiționale și inovative
- Tehnici de modelare și decor pentru prăjituri, cozonaci și alte delicii festive
- Sfaturi și trucuri pentru prezentarea spectaculoasă a produselor de patiserie.
Produsele obținute sunt:
- Pannetone
- Cozonac spaniol
- Cozonac vienez
- Cornulețe fragede
- Diferite umpluturi
- Și multe altele...
Cursul este potrivit, atât pentru profesioniști care doresc să-și extindă abilitățile, cât și pentru pasionații de brutărie, patiserie și cofetărie care vor să transforme fiecare sărbătoare într-o experiență memorabilă.
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 17:00
ziua II - 8:00 - 14:00 - locuri disponibile: 12
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

POP Alexandru
Pop Alexandru, tehnolog în industria alimentară, are o experiență în arta brutăriei și patiseriei petru obținerea produselor personalizate în funcție de preferințele și disponibilitatea unității. Crează rețete și fluxuri tehnologice noi, potrivite pentru fiecare client, ajutând prin fiecare informație teoretică, dar mai ales practică.



