
Următorul curs:
3-4 noiembrie 2025
Locuri disponibile:
9
Detalii:
Cursul va prezenta obținerea unor torturi cu blaturi, creme și inserții diferite, dar punctul culminant îl va reprezenta etajarea și decorarea torturilor.
Se vor realiza mai multe tipuri de torturi precum:
- tort cu ciocolată și fructe de pădure - cu 2 etaje de 18 cm îmbrăcat în cremă de unt, cremă și decorat
- tort de morcovi - cu 2 etaje de 25 cm și 20 cm, seminaked și decorat
- tort de mango - cu 3 etaje de 25 cm, 20 cm și 15 cm îmbrăcat în crema proprie și decorat cu fructe
- tort de ciocolată și zmeură - cu 3 etaje de 25 cm, 20 cm și 15 cm îmbrăcat în pastă de zahăr și decorat cu flori din pastă de zahăr.
Se vor realiza mai multe tipuri de torturi precum:
- tort cu ciocolată și fructe de pădure - cu 2 etaje de 18 cm îmbrăcat în cremă de unt, cremă și decorat
- tort de morcovi - cu 2 etaje de 25 cm și 20 cm, seminaked și decorat
- tort de mango - cu 3 etaje de 25 cm, 20 cm și 15 cm îmbrăcat în crema proprie și decorat cu fructe
- tort de ciocolată și zmeură - cu 3 etaje de 25 cm, 20 cm și 15 cm îmbrăcat în pastă de zahăr și decorat cu flori din pastă de zahăr.
- durata: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 9
- grad de dificultate: easy-medium
- Locația: Brașov
Tariful de participare este 2100 lei. Acesta include instruirea, toate materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și câte un șorț personalizat.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

ROBERT Eisler
Robert Eisler este un generalist care pune accentul pe gust în primul rând.
Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."
Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."



